You Are Viewing

A Blog Post

Utbildningsfilosofi RCD Espanyol

UTBILDNINGSFILOSOFI RCD ESPANYOL

RCD ESPANYOL RCD Espanyol har mycket höga kvalitetskrav på sin utbildning både då det gäller fotbollsutveckling såväl som utvecklingen av individen. För att få träna ungdomslagen krävs att du är FIFA A utbildad.,Klubben har ALLA sina lag i den hösta möjliga serien från 10 åringar till seniorlaget som spelar i La Liga. Många av lagen anses som det bästa i sin åldersklass. RCDE STAGE är klubbens organisation som ansvarar för att exportera RCD Espanyols ”know how” och genom fotbollsutbildningar erbjuda möjligheten till barn och ungdomar runt om i världen att spela lära sig spela fotboll enligt vårt arbetssätt.

PÅLITLIGT: Organiserat av en av världens ledande fotbollsklubbar RCD Espanyol

INTENSIVT: Vi genomför minst två träningspass om dagen

HÖG KVALITET: Varje arbetsgrupp består av maximalt 10 spelare per tränare (förhållandet 1 vuxen per 10 barn)Alla välutbildade av RCD Espanyol.

MÅLGRUPP: Alla barn i åldrarna 10 till 17 år som vill förbättra sin fotboll.

LÄRA FÖR LIVET: Utveckla spelaren som både idrottsman och som individ. Förstärk goda värderingar som respekt, glädje, ansträngning, samarbete och disciplin.

INTELLIGENT: RCDE utbildningsmetod som baserad på utveckling av fotbollsintelligens och speluppfattning.

TALANGER: Detta projekt syftar till att upptäcka fotbollstalanger bland spelare mellan 11 och 18 år och öka antalet inbjudningar till RCDE TRIAL som årligen hålls på Sports City i RCD Espanyol i Barcelona.